Амбасадор Фабрици добитник награде магазина Diplomacy and Commerce

0

Шеф Делегације Европске уније у Србији, амбасадор Сем Фабрици добитник је овогодишње посебне награде магазина Diplomacy and Commerce за допринос развоју цивилног друштва. Награду за допринос развоју инвестиционе климе добила је и Европска Инвестициона банка.

Магазин је овим догађајем обележио трећу годишњицу од покретања. Награде су уручене појединцима, компанијама и организацијама које су се истакле у хуманитарном раду, ЦСР активностима, спајању бизниса и културе, те доприносу унапређења услова пословања, билатералне сарадње, цивилног друштва као и привредног амбијента у Србији.

„Mи и даље дубоко верујемо да нам је место у заједници европских народа. Користим прилику да вас на овом месту, у Народном музеју у којем се то најбоље види, подсетим да ми баштинимо европске традиције и да је то друштво у којем желимо да будемо и у будућности,“ каже председник Color Press Grupe и један од чланова жирија Роберт Чобан.

Поводом награде, амбасадор Фабрици се огласио на друштвеној мрежи Твитер, а честитку истим путем добио је и од директорке за Западни Балкан при Генералном директорату Европске комисије за политику суседства и преговоре о проширењу Хеновеве Риуз Калавере.

Подели

Comments are closed.