ЕУ за тебе

#ЕУзаТЕБЕ – назив је кровне кампање Делегације Европске уније у Србији и ЕУ инфо мреже у Београду, Нишу и Новом Саду, којом се промовишу резултати развојне помоћи ЕУ Србији у оквиру процеса европских интеграција.

Током кампање, у фокусу ће бити оно што је до сада постигнуто, као и могућности даље сарадње и заједничког рада на пројектима у великом броју области, од културе, енерегетике, пољопривреде до заштите животне средине, образовања, подршке цивилном друштву, саобраћају.

Од 2001. године, Европска унија је кроз бројне пројекте у Србији уложила више од три милијарде евра кроз бесповратну помоћ, што је чини највећим донатором у земљи.

Србија и Европска унија деле заједничке вредности. Кампања #ЕУзаТЕБЕ реализоваће се у традиционалним медијима, на друштвеним мрежама, у сарадњи са државним инситутуцијама, културним установама, организацијама цивилног друштва, институцијама и појединцима.

Детаљне информације о #ЕУзаТЕБЕ пратите на нашим интернет страницама: www.europa.rs и www.euinfo.rs  као и на профилима на друштвеним мрежама – Facebook, Instagram и Twitter. Позивамо Вас да се прикључите разговору користећи хештег #EUzaTEBE.