Отворен конкурс за студенте економских факултета

0

Делегација Европске уније у Републици Србији у оквиру пројекта “Посете институцијама и државама-чланицама Европске уније” позива студенте завршне године основних академских студија (студенти четврте године и апсолвенти), као и студенте мастер академских студија акредитованих државних и приватних Економских факултета универзитета у Београду, Новом Саду, Крагујевцу, Нишу и Новом Пазару да се пријаве на конкурс за петодневну посету институцијама Европске уније у Бриселу током лета 2018. године.

Приликом пријављивања кандидати треба да доставе:

  • CV – највише до две стране (на српском или енглеском језику)
    Темплате: CV europass можете преузети на линку
  • фотокопију страница индекса које садрже оцене на предметима и оверени последњи семестар – просечна оцена током студија мора бити минимум 8.00
  • попуњен пријавни формулар на енглеском језику који се налази на линку

Током студијске посете одабраних 30 студената ће имати прилику да са представницима Европског парламента, Европске комисије и бројним удружењима разговарају о различитим економским темама које се односе на процес европских интеграција Србије и на економске интеграције у Европској унији, али и да се ближе упознају са процесом приступања Србије ЕУ.

Конкурс је отворен до 6. маја 2018. године до поноћи. Све детаље о конкурсу и начину пријаве можете пронаћи на линку: https://goo.gl/UV2CBX.

Сви подаци који буду послати и унети у формулар биће коришћени само и искључиво за потребе конкурса.

Сва питања у вези са конкурсом пошаљите на: jelisaveta.jovanovic@bos.rs или нас позовите на 011/ 30 61 372.

Подели

Comments are closed.