Poziv na Nacionalni info dan o Erazmus+: Mladi u akciji

0

Ministarstvo omladine i sporta i Grupa “Hajde da…” otvorili su poziv za učešće na Nacionalnom informativnom danu o omladinskoj komponenti EU programa Erazmus+ koji će se održati u ponedeljak 2. novembra u Beogradu.

Komponenta program Erazmus+:  “Mladi u akciji” i informativni dan namenjeni su predstavnicima omladinskih organizacija, kancelarija za mlade i organizacijama i institucijama koje rade sa mladima.

Cilj informativnog dana je da zainteresovanima predstavi mogućnosti omladinske komponente Erazmus+ programa, da ih upozna sa aktivnostima u kojima akteri iz Srbije mogu da učestvuju kao partneri i/ili nosioci projekata, sa konkursnom dokumentacijom, aktivnostima međunarodne mobilnosti mladih i omladinskih radnika, sa procesom akreditacije za Evropski volonterski Servis, kao i da omogući razmenu iskustava među zainteresovanim organizacijama/institucijama.

Zainteresovani za učešće treba da popune prijavni obrazac koji se može pronaći ovde.

Prijavljivanje je otvoreno do utorka, 27. oktobra u 23.59 časova a izabrani učesnici će biti obavešteni putem mejla, najkasnije do 29. oktobra.

Informativni dan biće održan u Rektoratu Univerziteta u Beogradu.

Podeli

Comments are closed.