U Bijeljini održana info sesija u okviru IPA Prekograničnog programa Srbija-BiH 2014-2020

0

Povodom objavljivanja Prvog poziva za dostavljanje predloga projekata u okviru IPA Prekograničnog programa Srbija – Bosna i Hercegovina 2014-2020, Ministarstvo finansija Republike Srbije, Sektor za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava EU, u saradnji sa Ministarstvom za evropske integracije  Vlade Republike Srbije i Direkcijom za evropske integracije BiH organizovali su svečanu konferenciju s ciljem promovisanja novog IPA Programa prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014-2020 i Prvog poziva za dostavljanje predloga projekata u okviru ovog Programa.

Konferencija je održana 3.10.2017. godine u Etno selu Stanišići kod Bijeljine a nakon same koferencije održana je i prva info sesija. Prisutne je, između ostalih,  pozdravio Štefan Hudolin iz Delegacije EU u Srbiji. Na konferenciji i info sesiji prisustvovalo je oko 120 potencijalnih aplikanata – predstavnika različitih institucija, agencija, nevladinih organizacija i lokalnih zajednica iz BiH i Srbije koji su imali priliku da se informišu o samom Programu, ali i specifičnostima, uslovima i načinu apliciranja u okviru ovog poziva. Osoblje Zajedničkog tehničkog sekretarijata Programa za ovu priliku je pripremilo prezentacije s mnoštvom korisnih informacija.

Sve informacije o prvom pozivu za podnošenje predloga projekata u okviru ovog programa možete pročitati na linku: http://www.mei.gov.rs/src/vesti/1144/189/335/detaljnije/otvoren-prvi-poziv-za-podnosenje-predloga-projekata-u-okviru-programa-prekogranicne-saradnje-srbija-bosna-i-hercegovina-2014-2020/

Podeli

Comments are closed.