Radionica „Pitaj me bilo šta o EU podršci – Erazmus +“

0

Da li radite u školi ili nekoj od institucija za obrazovanje odraslih, bavite se stručnim obrazovanjem i želite da svoju ideju razvijate kroz program Erzamus +?

Zanima vas kako izgleda proces apliciranja i koje su vam veštine neophodne?

Pridružite nam se 21. aprila u 12h na radionici „Pitaj me bilo šta o EU podršci“ gde ćete iz prve ruke, od korisnika programa Erazmus +, saznati:

  • Šta je potrebno za dobru aplikaciju?
  • Kako znati da je ideja dovoljno razrađena?
  • Koji su najveći izazovi u realizaciji projekta?
  • Na šta obratiti pažnju prilikom izveštavanja?

Sagovornici koji će nam preneti svoja iskustva u realizaciji projekata biće:

  • Svetlana Aleksić, Muzička škola „Stevan Hristić“ iz Kruševca
  • Aleksa Jovanović, Društvo andragoga Srbije iz Beograda

Više detalja o samom programu saznaćemo od Gorana Bogunovića iz Fondacije Tempus, nacionalne kontakt tačke za EU program „Erazmus +“.

Radionica će se odvijati preko Zoom platforme i biće dostupna za učesnike koji se registruju putem ovog linka.

***

Erazmus+  je program Evropske unije koji obezbeđuje finansiranje projekata za saradnju u tri oblasti: obrazovanjemladi i sport. Organizacije i obrazovne institucije iz Srbije i ove godine mogu da učestvuju u najvećem evropskom obrazovnom programu Erazmus+, koji započinje novi sedmogodišnji ciklus, pošto je Evropska komisija objavila poziv za finansiranje projekata za 2021. godinu. Opšti prioriteti novog sedmogodišnjeg programa su: podrška inkluziji, digitalna transformacija, zaštita životne sredine i borba protiv klimatskih promena i učešće u demokratskom životu.

Ovo je još jedna u nizu edukativnih i praktičnih radionica koju EU info kutak u Nišu organizuje u okviru serijala „Pitaj me bilo šta o EU podršci“. Radionica posvećena programu Erazmus + se organizuje u partnerstvu sa Fondacijom Tempus.

Podeli

Comments are closed.