U narednih nekoliko meseci, u više od deset gradova širom Srbije, projekat će organizovati jednodnevne informativne radionice o EU programima – HORIZON 2020, Creative Europe, Europe for Citizens, EaSI, REC, Third Health Programme, COSME, EU Civil Protection Mechanism, Erasmus+, Customs 2020, Fiscalis 2020

Info dani počinju 13. novembra u Subotici, gde će u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije i Regionalnom razvojnom agencijom „PANONREG“. Nakon toga EU programi biće predstavljeni u Pančevu, Nišu, Požarevcu, Leskovcu, Vranju, Beogradu itd.

Tim stručnjaka, sa iskustvom u apliciranju i implementaciji projekata finansiranih iz EU programa, održaće prezentacije o mogućnostima apliciranja, o načinima za pronalaženje adekvatnih partnera, kao i podobnosti za apliciranje sa konkretnim projektom za ciljani program. Predavači će podeliti i korisne linkove, kao i izvore informisanja za svaki program.

Info dan namenjen je predstavnicima preduzeća, agencija za regionalni razvoj, poslovnih udruženja i organizacija, lokalnih samouprava, fakulteta, naučnih institucija, nevladinih organizacija i svima drugima koji su zainteresovani da apliciraju za učešće u nekom EU programu.

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete Info danima o EU programima, za dodatne informacije kontakt osoba je Aleksandra Šljivić na imejl a.sljivic@idi.ie ili je možete kontaktirati na telefone 011/334 21 08 i 061/605 95 54.

Možete nas pratiti i na Facebook, Twitter i Instagram profilima.