Zbog pandemije korona virusa bili smo, kao i svi ostali, prinuđeni da otkažemo aktivnosti na projektu, koje podrazumevaju bilo kakva okupljanja. Nažalost, iz tog razloga za sada su otkazani i završni moduli treninga za pripremu i sprovođenje projekata.

Budući da su prva dva modula treninga završena i da nam je ostao treći modul, kako bismo zaokružili ovu obuku, obaveštavamo vas da Modul 3 svakako nije otkazan, već samo odložen za neka bolja vremena. U međuvremenu, na ovom linku možete pronaći prezentacije i radni materijal sa modula 1 i 2, podsetiti se onoga što ste naučili i nastaviti sa razvijanjem ideje i pripremom svog projekta za neki od Eu programa.

Da podsetimo, u okviru programa Kreativna Evropa otvoreni su sledeći konkursi:

Za ovaj i sve ostale EU programe koji su dostupni u Srbiji, naš projekat će nastaviti da organizuje obuke i treninge, a naši eksperti koji su veoma uspešni u apsorbovanju sredstava iz EU programa rado će vam pomoći u pripremi projekata. O datumu i mestu održavanja Modula 3 u Beogradu, Nišu i Novom Sadu bićete blagovremeno obavešteni. Do tada #stayathome #ostanikodkuce.