Ambasador Fabrici dobitnik nagrade magazina Diplomacy and Commerce

0

Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji, ambasador Sem Fabrici dobitnik je ovogodišnje posebne nagrade magazina Diplomacy and Commerce za doprinos razvoju civilnog društva. Nagradu za doprinos razvoju investicione klime dobila je i Evropska Investiciona banka .

Magazin je ovim događajem obeležio treću godišnjicu od pokretanja. Nagrade su uručene pojedincima, kompanijama i organizacijama koje su se istakle u humanitarnom radu, CSR aktivnostima, spajanju biznisa i kulture, te doprinosu unapređenja uslova poslovanja, bilateralne saradnje, civilnog društva kao i privrednog ambijenta u Srbiji.

„Mi i dalje duboko verujemo da nam je mesto u zajednici evropskih naroda. Koristim priliku da vas na ovom mestu, u Narodnom muzeju u kojem se to najbolje vidi, podsetim da mi baštinimo evropske tradicije i da je to društvo u kojem želimo da budemo i u budućnosti,“ kaže predsednik Color Press Grupe i jedan od članova žirija Robert Čoban.

Povodom nagrade, ambasador Fabrici se oglasio na društvenoj mreži Tviter, a čestitku istim putem dobio je i od direktorke za Zapadni Balkan pri Generalnom direktoratu Evropske komisije za politiku susedstva i pregovore o proširenju Henoveve Riuz Kalavere.

Podeli

Comments are closed.