Erazmus studentska mreža Srbije u saradnji sa Erazmus studentskom mrežom Niš poziva sve zainteresovane studente i đake srednjih škola na Erasmus+ Café u Leskovcu gde će imati priliku da čuju sve  o razmeni studenata i internacionalnim studentskim praksama putem Erazmus + programa. Događaj se organizuje u subotu, 19. novembra od 11 časova u na Visokoj poslovnoj školi u Leskovcu.

Svi zainteresovani  imaće priliku da saznaju više o Erasmus+ programu od profesora dr Dragana Stojanovića, Erasmus+ ambasadora, kao i iz iskustava volontera i lokalnih studenata koji su ranije bili deo razmene.

Ulaz je slobodan.

Ovaj događaj organizuje Erazmus studentska mreža Srbije u saradnji sa Erazmus studentskom mrežom Niš uz podršku Delegacije Evropske unije u Srbiji.

Erazmus+ je program Evropske unije koji obezbeđuje finansiranje projekata za saradnju u tri oblasti: obrazovanje, mladi i sport. Za promovisanje i sprovođenje programa Erazmus+ u Srbiji u oblasti obrazovanja, obuka i mladih, nadležna je Fondacija Tempus. Republika Srbija od konkursnog roka za 2019. godinu učestvuje u programu kao punopravna članica.