Vreme ručka u EU paviljonu na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Međunarodni poljoprivredni sajam, koji već 91 godinu zaredom okuplja posetioce iz celog sveta, ponovo će biti mesto gde se prepliću tradicija i inovacija u poljoprivredi. Ove godine, Evropska unija sa ponosom preuzima ulogu Partnera Poljoprivrednog sajma, donoseći sa sobom bogat program i jedinstvenu kulinarsku avanturu – EU kuhinju koja će se dešavati u EU paviljonu svakog dana od nedelje 19. do srede 22. maja.

EU kuhinja će biti posebna poslastica ovogodišnjeg Sajma, ali posetice EU paviljona očekuje još mnogo drugog sadržaja: bogat program možete pogledati na OVOM LINKU.

Pozivamo sve posetioce da dođu i probaju ukuse različitih evropskih tradicija, koje će pripremati kuvari – diplomate zemalja članica EU. Ovaj jedinstveni gastronomski događaj pružiće posetiocima priliku da uživaju u autentičnim jelima i saznaju više o kulinarskoj baštini Evropske unije.

Program EU kuhinje tokom Poljoprivrednog sajma:

Nedelja, 19.maj

12.45 – 13.30
Vreme ručka sa ambasadorkom Federalne Republike Nemačke u Srbiji

13.45 – 14.30
Vreme ručka sa Poljskom

14.45 – 15.30
Vreme ručka sa zamenicom ambasadora Evropske unije u Srbiji


Ponedeljak, 20. maj

12.30 – 13.15
Vreme ručka sa ambasadorom Evropske unije u Srbiji

13.30 – 14.15
Vreme ručka sa ambasadorom Republike Češke u Srbiji

Utorak, 21.maj

14.00 – 14.45
Vreme ručka sa ambasadorom Republike Francuske u Srbiji

15.00 – 15.45
Vreme ručka sa Holandijom

Sreda, 22.maj

13.00 – 13.45  Vreme ručka sa ambasadorom Republike Austrije u Srbiji

14.30 – 15.15  Vreme ručka sa zamenicom ambasadora Republike Slovačke u Srbiji

Delegacija Evropske unije u Srbiji biće prisutna u Hali 1, na EU paviljonu, tokom svih sajamskih dana – od subote, 18. maja, pa sve do četvrtka, 23. maja. Posetioci će imati priliku da prisustvuju preko 40 informativnih panela i radionica, na kojima će brojni stručnjaci iz različitih oblasti govoriti o temama kao što su kvalitetna proizvodnja hrane, zdravlje životinja, uzgajanje setvenih kultura, tehnološke inovacije, održiva poljoprivreda i mnogim drugim aktuelnim temama.

Ne propustite priliku da budete deo ove izuzetne manifestacije. Posetite EU paviljon u Hali 1, učestvujte u radionicama, informišite se o najnovijim trendovima u poljoprivredi i uživajte u jedinstvenim jelima EU kuhinje.

Vidimo se na 91. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu!