„Trči u istoriju Bogdan!“, odzvanjalo je sa televizora u Srbiji tokom četvrtfinalne utakmice Srbije i Kanade na Svetskom prvenstvu u košarci. Sada, možete doći do potpisanog dresa Bogdana Bogdanovića u kojem je kapiten sa našim timom došao do titule svetskog vicešampiona, a pritom učiniti i dobro delo.

To je samo jedan od vrednih artikala koji su ponuđeni na aukciji potpisanih predmeta poznatih srpskih sportista, povodom Evropske nedelje sporta. Prikupljena sredstva pripašće Nacionalnom udruženju dece obolele od raka (NURDOR).

Pre licitiranja, neophodno je da napravite korisničko ime u ovom formularu. Početna cena za sve artikle je 150 evra.

Fotografija Artikl
Potpisan originalni dres kapitena Bogdana Bogdanovića sa FIBA Svetskog prvenstva 2023. na Filipinima, gde je reprezentacija Srbije postala vicešampion sveta.

Aukcija

Potpisana zvanična FIBA 3×3 košarkaška lopta od strane muškog tima Srbije, svetskih prvaka iz Beča 2023 – Marko Branković, Dejan Majstorović, Strahinja Stojačić, Mihailo Vasić.

Aukcija

Potpisana majica Novaka Đokovića, najboljeg tenisera sveta. Ova majica je posebno dizajnirana za olimpijski Tim Srbije za Rio 2016.

Aukcija

Potpisan dres proslavljenog fudbalera Nemanje Vidića iz kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj 2006, kada je Srbija i Crna Gora imala najbolju odbranu koja je samo jednom „kapitulirala“, uz gol razliku razliku 16-1.

Aukcija

Potpisan dres Miloša Teodosića, proslavljenog košarkaša i jednog od najtrofejnijih igrača Srbije, novog pojačanja KK Crvena Zvezda u sezoni 23/24.

Aukcija

Potpisan gornji deo trenerke košarkaškog tima Srbija od strane Sonje Vasić, bivše košarkašice, osvajačice zlatne medalje na Evropskom prvenstvu 2021. i bronzane medalje na Olimpijskimi grama u Rio de Žaneiru 2016. godine. Trenerka je posebno dizajnirana povodom 100 godina košarke u Srbiji.

Aukcija

Potpisan gornji deo trenerke Damira Mikeca, osvajača srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020, u disciplini 10m vazdušni pištolj. Ova trenerka je posebno dizajnirana za olimpijski Tim Srbije za ceremoniju dodele medalja.

Aukcija

Potpisan gornji deo trenerke Milice Đuričić (Mandić), dvostruke olimpijske šampionke u tekvondou iz Londona 2012 i Tokija 2020. Ova trenerka je posebno dizajnirana za olimpijski Tim Srbije za Tokio 2020.

Aukcija

 

Ova aukcija je deo Evropske nedelje sporta. Sakupljena sredstva biće uplaćena organizaciji dece obelele od raka NURDOR. Aukcija će biti zatvorena u ponedeljak, 2. oktobra u 17 časova. Ponude su obavezujuće.