Pridružite nam se u ponedeljak, 6. marta u 12h u EU info kutku u Nišu na info danu za promociju Javnog poziva za inovativne laboratorije u okviru programa Кreativna Evropa.

S ciljem da se pruži podsticaj saradnji različitih organizacija u polju kulture i audiovizuelnih delatnosti u pogledu razvijanja inovativnih digitalnih rešenja (alata, metodologija ili modela) u domenu zelenih ili inovativnih obrazovnih praksi, do 20. aprila je otvoren Javni poziv za inovativne laboratorije.

O smernicama konkursa, idejnom i finansijskom planiranju projekata i mogućnostima za pronalaženje partnera govoriće ispred Deska Кreativna Evropa Srbija, Dimitrije Tadić i Una Domazetoski.

Na konkurs se mogu prijaviti različite vrste ustanova i organizacija koje deluju u polju umetnosti, kulture i audiovizuelnih delatnosti, stoga pozivamo sve zainteresovane profesionalce u kulturi se prijave.

Prijave učešća su obavezne putem kratkog online formulara.

Tim Deska Кreativna Evropa Srbija pruža savetodavnu podršku svima koji planiraju da konkurišu, a u narednom periodu biće otvoreni pozivi za seminare i treninge za ovaj i druge konkurse programa Кreativna Evropa