Srbija je među tri vodeće države u Evropi po broju žena u gejming industriji sa 30% žena koje rade u gejmingu. Čak 50% svih timova vode žene. 4 od 10 gejmera su žene – zato je važno da igre prave raznoliki timovi.

SGA želi da podrži devojčice, devojke i žene – kako one koje su već u gejming industriji, tako i one koje žele da postanu njen deo. Bilo da se bavite umetničkim zanimanjima, tehničkim ili onima koje više naginju ka biznisu i radu sa ljudima – gejming industrija je kreativno mesto za rad i jedna od trenutno najtraženijh karijera.

U EU info centru, održaće se radionica za devojke i žene koje su već zaposlene u gejming industriji Srbije. Pored tehničkih veština, jednako je važno negovati stvari za koje nemamo uvek vremena, kao što je postavljanje ciljeva.

O radionici:

Da bismo znali kuda idemo, neophodno je da razumemo gde želimo da stignemo. Zato se u praksi pokazuje da je aktivan pristup profesionalnom razvoju, kroz postavljanje ciljeva, veoma bitan za rast i ostvarivanje promena u radnom okruženju, naročito kod savremenih zanimanja gde postoji dinamika, fluidnost i stalna potreba za inovacijom. Istovremeno ovaj pristup pomaže da ostanemo motivisani i povezani sa svojim poslom.

Na ovoj radionici, učesnice i moderatorke radiće na razumevanju metoda za postavljanje ciljeva, a zatim će ciljeve prevesti u korake za dalji razvoj. U toku dva sata, rad će biti interaktivan: diskutovaćemo, učiti i vežbati.

Ko može da se prijavi: sve devojke i žene zaposlene u gejmingu

Mesta: 15

Kada: 07. mart, 15:00-17:00
Gde: EU Info centar Beograd
Moderatorke: Kristina Grubač i Tamara Vukov, Obrt
PRIJAVI SE!