Nema deteta koje je “imuno” na lego kockice, a često ne mogu da im odole ni odrasli.

Ukoliko imate klince između 7 i 12 godina, priuštite im zabavan i kreativan početak vikenda – dođite u EU info centar u Beogradu (Kralja Milana 7), gde će se održati radionica robotike, 25. juna od 13 do 15 sati.

Robokids radionica održana je već četiri puta, a deca su tim prilikama mogla da nauče kako da uz pomoć lego kockica programiraju i pokrenu robote. Vredni mali prsti pravili su automobile, i ringišpile, bagere, formulu, Ajfelov toranj…

Pogledajte kako su izgledala prethodna druženja, organizovana zajedno sa Dečjim inovativnim centrom.

Zabava i za roditelje

Besplatno učešće za svog mališana možete osvojiti ukoliko odigrate naš EU kviz. Zabavite se i potrudite da date što više tačnih odgovora!

Svako može da učestvuje više puta, ali ima pravo da samo jednom osvoji vaučer.

Kako biste učestvovali, neophodno je da napravite nalog preko aktivne mail adrese. Nakon što potvrdite svoj nalog aktivacionom porukom koja će vam stići na ostavljenu adresu i nakon što se ulogujete, potrebno je da kliknete na „Imate promo kod“ i ukucate reč robo5. Nakon toga, kliknete na Pokreni novi kviz, odogovorite na pitanja i proverite svoje znanje.

Informacije možete dobiti putem mejla info@euinfo.rs ili telefona 011 40 45 400.

Informacioni centar Evropske unije u Srbiji, unazad par godina subotom je namenjen najmlađima.

Bavimo se kreativom, učenjem, timskim radom, stičemo nova prijateljstva i iskustva.

Deca uzrasta od 7 do 10 godina su kroz kreativne radionice “Subotom za najmlađe” naučila nešto o evropskoj kulturi, gradovima, običajima, znamenitostima, važnim događajima ili ličnostima, a onda su kroz raznovrsne likovne tehnike obrađivala te teme.