Ukoliko želite da saznate kako da izaberete energetski efikasne tehnologije za svoje domaćinstvo i kako ulaganja u pouzdanu opremu štede vaše troškove i kreiraju komforniji dom, pridružite nam se na novoj prezentaciji programa GEFF (Green Economy Financing Facility) koja će se održati u četvrtak, 22. jula u 18h putem Zoom platforme.

Naši sagovornici biće:

  • Petar Nikolić (GEFF) – programski uslovi
  • Luka Naglić (GEFF) – tehnologije i tehnološki selektor

Biće predstavljene uspešne priče korisnika programa:

  • Dušan Stojković iz Sremske Mitrovice
  • Novica Grubac iz Beograda

Naša domaćinstva u proseku troše skoro 50% svojih godišnjih troškova energije na grejanje i hlađenje. Uvođenjem mera energetske efikasnosti u kuće ili stanove, smanjuje se nepotrebna potrošnja energije i time ostvaruju direktne finansijske uštede. Ulaganja u oblasti zelene ekonomije donose korist kako vama, tako i ekonomiji i životnoj sredini.

Prezentacija će biti dostupna za učesnike koji se registruju putem formulara koji se nalazi ispod.

LINK ZA PRIJAVU

O programu:

GEFF na Zapadnom Balkanu predstavlja deo međunarodnog EBRD GEFF programa. GEFF-ovi alati i konsultanti kreditne linije pomažu u donošenju zdravih finansijskih odluka za zelene investicije i tržišne prakse u 24 zemlje – podržavanjem njihove tranzicije ka zelenoj ekonomiji. EBRD je obezbedila sredstva u iznosu od skoro 4,2 milijarde evra, i ovaj program je do sada omogućio da više od 129.000 pravnih i fizičkih lica realizuje svoja ulaganja u oblasti zelene ekonomije, zajednički smanjujući emisiju CO2 za preko sedam miliona tona na godišnjem nivou.

Pročitajte još: