Pridružite nam se na koncertu naših najmlađih umetnika, članova hora “Vilenjaci“ iz Niša koji će vas voditi na muzičko putovanje od naše zemlje do Italije i Francuske, upoznati vas sa Mocartom i Bahom i u slavu Dana Evrope sve začiniti Betovenovom „Odom radosti“. Online koncert zakazan je za petak, 15. maj od 20 sati na fb stranici niškog EU info kutka.

Radost zajedničkog pevanja, razvijanje koncentracije, samopouzdanja, podsticanje mašte, kreativnosti, sticanje i negovanje prijateljstva – samo su neke od važnih odlika koje krase članove hora „Vilenjaci“ iz Niša, pod dirigentskom palicom Milene Miljković, diplomiranog muzičkog pedagoga.

Dečiji koncert članova hora “Vilenjaci” samo je jedan u nizu događaja koje je EU info mreža pripremila za Nedelju Evrope u Srbiji. Zajedno sa partnerima i saradnicima iz  sektora kulture koji tradicionalno učestvuju na našim događajima i podržavaju naše inicijative, priredili smo bogat i sadržajan program. Kompletan raspored, kao i izveštaje sa prethodnih aktivnosti u okviru obeležavanja Nedelje Evrope pogledajte na našem sajtu.

Pratite nas na društvenim mrežama i lakše pronađite sve aktivnosti uz korišćenje:

#EUzaTebe #EvropaZaKulturu #KulturaIzKarantina #DanEvrope