Startap centar Niš, uz podršku Evropske unije preko programa EU PRO, poziva sve zainteresovane timove, mikro i mala preduzeća koja žele da razvijaju svoje poslovanje u oblasti gejming industrije, da se prijave i dobiju priliku da tokom mesec dana uz podršku stručnog osoblja razvijajuju svoje poslovanje u domenu marketinga, razvoja biznisa i zaštite intelektualne svojine. Konkurs je otvoren do 15. jula. 

„Odabranih 15 aplikanata imaće priliku da u narednom periodu koriste infrastrukturne i stručne kapacitete Startap centra u cilju podrške razvoju njihovih gejming projekata. Odabir aplikanata će se vršiti na osnovu želje i posvećenosti razvoju projekata u industriji video igara, predložene okvirne ideje i projekta, kao i kompetentnosti tima“ navodi se u pozivu.

Kako dodaju iz Startap centra, odabrani učesnici će tokom jednomesečnog perioda imati priliku da svoje projekte, uz podršku stručnog osoblja, razvijajuju u domenu marketinga, razvoja biznisa i zaštite intelektualne svojine.

Odabranim aplikantima pruža se korišćenje adekvatne gejming opreme, stručni nadzor, pristup fondovima za podršku poslovanju i prostor za rad.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem prijavnog formulara.  Detaljnije informacije o programima i aktivnosti Startap centra u Nišu dostupne su na njihovom sajtu.

Pročitajte još: Gejming centar Niš: Podrška EU za hab znanja i prakse za inovatore video-igara

Projekat „Gejming centar“ finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO.