Info dan za promociju drugog poziva za dostavljanje predloga projekata u okviru Jadransko-jonskog transnacionalnog programa – ADRION, koji će se održati u Beogradu 26. aprila 2018.

0

U saradnji sa zajedničkim sekretarijatom Jadransko-jonskog transnacionalnog programa – ADRION,  Ministarstvo za evropske integracije organizuje info dan kako bi promovisalo drugi poziv za dostavljanje predloga projekata.

Drugi poziv je otvoren za projekte na teme koje su definisane drugim prioritetom programa pod nazivom “Održivi region” koji je usmeren na ostvarivanje sledećih ciljeva:

  • Promocija održive valorizacije i očuvanja prirodnog i kulturnog nasleđa kao sredstava za rast u području ADRION-a;
  • Jačanje kapaciteta za transnacionalno smanjenje ugroženosti i fragmentacije životne sredine kao i za očuvanje ekosistemskih usluga u području ADRION-a

Info dan će biti održan u Beogradu, 26. aprila 2018. u prostorijama Privredne i industrijske komore Srbije, Kneza Miloša 12, konferencijska sala, sprat 6.

U prilogu ćete naći dnevni red događaja.

Ukoliko ste zaintereovani, molimo da imena do dva predstavnika vaše ustanove dostavite Draganu Popoviću, nacionalnoj kontakt tački programa ADRION, na: dragan.popovic@mei.gov.rs, najkasnije do četvrtka 24. aprila 2018. u podne. Registracija je obavezna. Učešće će biti omogućeno samo pojedincima koji su se registrovali i dobili potvrdu učešća putem elektronske pošte.

Za prezentacije i video zapise sa pokretanja drugog poziva za dostavljanje predloga projekata održanog u Tirani 11. aprila 2018, posetite: http://www.adrioninterreg.eu/index.php/2018/04/17/tirana-2nd-call-for-proposals-priority-axis-2/

Podeli

Comments are closed.